пʼятниця, 06 лютого 2009 12:55

Литвин спіймав Богословську на непрофесійності

Литвин спіймав Богословську на непрофесійності
Верховна Рада взяла до відома попередній звіт тимчасової слідчої комісії щодо функціонування української газотранспортної системи і забезпечення споживачів природним газом і доручила підготувати остаточний звіт до 13 березня 2009 року.

Перед цим депутати не змогли ухвалити проект звіту тимчасової слідчої комісії, запропонований "регіоналкою" Інною Богословської.

За таке рішення проголосувало лише 192 депутати за необхідних 226.

Перед цим спікер Володимир Литвин наголосив, що цей проект постанови зареєстрований Богословською не як головою ТСК, а як депутатом. Узгодженого попереднього звіту комісії не було.

Литвин також заявив, що звіт комісії за авторством Богословської не містить професійного аналізу газових проблем, а також заполітизований.

"Ми переконалися, що в нас продовжується вчорашній день, зведення політичних рахунків, ніхто не хоче мати жодної істини і байдуже, чи є в нас взагалі газотранспортна система", - сказав він.

При цьому він здивувався, чому у доповіді Богословської жодного разу не піднімалося питання стану української ГТС, хоча саме це є предметом розслідування комісії.

"Питання звучало саме таким чином: "Стан газотранспортної системи". Ми хоч одне слово почули? Ні", - сказав Литвин.

Тому він попросив комісію провести "детальну неполітизовану роботу".

"Я попросив би відмовитися від політики з обох сторін, не звинувачувати одне одного, не демонізувати прізвища", - сказав Литвин, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин спіймав Богословську на непрофесійності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі