вівторок, 26 лютого 2008 13:19

Литвин розповів, як спостерігав за Ющенком і Тимошенко

Протистояння між Секретаріатом президента та Кабміном Тимошенко буде глибшим, аніж протистояння між Секретаріатом президента та Кабміном Януковича. Таке припущення журналістам висловив голова фракції блоку Литвина Володимир Литвин.

"Тут буде глибше протистояння, бо діаметрально протилежні полюси вони мають здатність до протягування, а однополюсні заряди, вони відштовхуються і з великою силою відлітають один від одного", - повідомив Литвин.

Водночас він зазначив, що на місці залишиться той, "в кого більша маса". Політик також відзначив, що вчора спостерігав за спілкуванням Президента України Ющенка та прем"єр-міністра Тимошенко, і не помітив між ними жодних розбіжностей.

"Якби така одностайність у нас існувала у визначенні лінії державного курсу, як за столом, то у нас взагалі жодних проблем в Україні не було б", - заявив Литвин, пишет РБК-Украина.
Зараз ви читаєте новину «Литвин розповів, як спостерігав за Ющенком і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі