Ексклюзиви
понеділок, 29 вересня 2008 15:03

Литвин розповів таємницю про Ющенко та Тимошенко

Лідер Блоку Литвина Володимир Литвин вважає, що Президент України Віктор Ющенко не хоче коаліції у складі блоку "Наша Україна – Народна самооборона", Блоку Юлії Тимошенко і Блоку Литвина.

Про це Литвин сказав під час "прямої телефонної лінії" в газеті "Комсомольская правда в Україні".

За словами Литвина, "судячи з усього, Президент її не хоче".

Він також зазначив, "Президент і прем`єр між собою не розмовляють".

Литвин вважає, що сьогодні глава уряду Юлія Тимошенко готова йти на поступки, і свідоцтвом цього є відмова фракції БЮТ від подолання вето на ряд законів, ухвалених у парламенті і заветованих Президентом.

За словами Литвина, у Тимошенко сьогодні "є синиця в руках, навіщо їй журавель у небі". Водночас, зазначив він, однією з головних цілей можливих дострокових парламентских виборів є "недопущення Тимошенко до поста прем`єр-міністра України".

Крім того, Литвин заявив про готовність фракції Блоку Литвина формалізувати коаліцію. За його словами, до цього 80% законів приймалося завдяки фракції Блоку Литвина, оскільки у БЮТ і НУ-НС не завжди вистачало голосів. Він також сказав, що переговори про створення коаліції у складі НУ-НС, БЮТ і Блоку Литвина знаходяться на етапі консультацій.

За словами Литвина, у суботу він зустрічався з Тимошенко, і ще раз продемонстрував готовність до створення коаліції "трьох".

Політик підкреслив, що готовий до створення коаліції, але всі його старання "розбиваються об стіну глухого нерозуміння, оскільки Президент і прем`єр між собою не розмовляють".

"Я готовий прихилити небо, але руки під них підкласти не можу, тому що вони здорові, відповідальні люди", - підкреслив Литвин, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин розповів таємницю про Ющенко та Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути