пʼятниця, 09 листопада 2007 15:09

Литвин розповів, про що говорив з "гарною жінкою"

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин закликає не політизувати роботу підготовчої групи з проведення першого засідання Верховної ради шостого скликання.

"Нема політики в роботі групи - вона повинна виконувати технічні завдання", - сказав він по завершенні з"їзду Народної партії в п"ятницю.

Литвин висловив думку, що очевидно політичні лідери "не довели до кінця всі домовленості між собою" і тепер з різних причин відмовляються працювати в групі.

Він учергове підтвердив, що представник блоку Литвина почне працювати в групі з понеділка і додав, що у нього з лідером БЮТ Юлією Тимошенко відбувся плідний діалог.

На питання про що саме вони говорили, він відповів: "Ну про що, про що може говорити гарна жінка з нестаріючим чоловіком? Про все, про політику, про життя. Ніяких секретів немає, бо ми розмовляли в кімнаті для міжнародних делегацій".

При цьому Литвин додав, що розмова відбувалася в присутності представника "НУ-НС" Давида Жванії.

За словами Литвина, розмова стосувалася розблокування роботи групи, призначення дати першого засідання ВР на 20-23 листопада, а також механізмів формування помаранчевої коаліції з урахуванням побажань президента, повідомляє Українська правда.

 


Зараз ви читаєте новину «Литвин розповів, про що говорив з "гарною жінкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі