вівторок, 05 квітня 2011 17:21

Литвин розповів, чого чекає післязавтра від Януковича

Литвин розповів, чого чекає післязавтра від Януковича

Голова Верховної Ради Володимир Литвин переконаний, що щорічне послання президента Віктора Януковича про внутрішнє і зовнішнє становище України "засвідчить налаштованість влади на незворотність реформування усіх сфер життя країни і започаткує широкий діалог у суспільстві".

Як повідомила прес-служба ВР, про це Литвин заявив у вівторок у місті Белград (Республіка Сербія).

"Від послання суспільство отримає потужний сигнал, імпульс, що Україна твердо стала на шлях реформувань усіх сфер життя", - зазначив спікер парламенту.

На його думку, щорічне послання Януковича "сприятиме налагодженню у суспільстві широкого діалогу щодо необхідності здійснення реформ".

"Люди повинні бачити етапи здійснення тих чи інших новацій, зрозуміти неминучість цих кроків, побачити, що отримає кожна людина, аби країна йшла цивілізованим шляхом", - сказав нардеп.

Він також припустив, що глава держави говоритиме про спільну логіку, спільні підходи, стратегію і фактичні дії у напрямку реформ усіх гілок влади.

Нагадаємо, 7 квітня президент Віктор Янукович виступить у парламенті зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Зараз ви читаєте новину «Литвин розповів, чого чекає післязавтра від Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі