середа, 05 березня 2008 10:50

Литвин: "Балозі всі заздрять, бо він може узяти державні віжки і поганяти"

На той момент, коли президент Віктор Ющенко публічно висловлюється з якого-небудь приводу, вже не має ніякого значення, "хто йому радить або підказує".

Про це заявив лідер Блоку свого імені Володимир Литвин.

"Тому що відповідальність лягає власне на президента", - пояснив Литвин.

"У нас, завжди бояться щось сказати главі держави - і попередньому, і цьому, - додав політик. - Є така приказка: добрий цар, погані бояри... Звідси всі ці розмови про погане оточення..."

"У нас завжди відбувається демонізація людей, які стоять ближче за всіх до глави держави. Мені здається, що так відбулося і цього разу. А ховається за цією демонізацією найзвичайнісінька заздрість до тих, хто може узяти в руки державні віжки і керувати іншими, ще іноді і поганяти".

Що стосується жвавого листування, яке останнім часом замінило особисті контакти у відносинах президента і прем"єра, то, на думку Литвина, це - ознака "холодної війни".

"Очевидно, що так довго продовжуватися не може, тому що це працює на шкоду державному організму. Або потрібно продемонструвати примирення і продовжити роботу, або розрубати цей гордіїв вузол", - відзначив нардеп.

Нагадаємо, що главою Секретаріату президента є Віктор Балога, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: "Балозі всі заздрять, бо він може узяти державні віжки і поганяти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі