Ексклюзиви
середа, 15 серпня 2007 20:15

Литвин пропонує перерахувати результати виборів-2006

Лідер Блоку Литвина, екс-спікер Верховної Ради Володимир Литвин пропонує перерахувати результати виборів-2006 щоб уникнути можливих фальсифікацій на дострокових виборах 30 вересня.

"Сьогодні багато розмов про те, що вибори 30 вересня будуть сфальсифіковані", - цитує В.Литвина прес-служба блоку в середу.

"Але ніхто не говорить про те, як це запобігти. Я переконаний, що для цього потрібно перерахувати голоси на виборах 2006 року", - сказав лідер блоку в Кременчуці Полтавської області.

Це дозволить потренуватися новоствореним окружним і дільничним комісіям, а також стане своєрідним тренінгом для спостерігачів.

Крім того, вважає політик, це стане попередженням тим, "хто вже зараз визначився, як стимулюватиме ту або іншу виборчу комісію для потрібного йому результату при підрахунку голосів".

"До 30 вересня ще є час, і ми зможемо таким чином підняти питання про те, чи були фальсифікації на виборах в 2006 році", - сказав В.Литвин.

На парламентських виборах-2006 "Народний блок Литвина" не подолав 3-процентного бар"єру для проходження до парламенту, набравши 2,44% голосів виборців, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Литвин пропонує перерахувати результати виборів-2006». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути