пʼятниця, 06 липня 2007 15:08

Литвин про Тимошенко: "Скоро ми станемо свідками, як проти неї всі дружитимуть"

Лідер Народної партії Володимир Литвин вважає, що дострокові вибори до парламенту невідворотні, оскільки "ключові політичні гравці" вже домовились.

Про це він заявив в інтерв`ю газеті "Известия в Украине" (N115 від 6.07.2007г.).

"Ба більше, - додавЛитвин , - я думаю, вони уклали секретні протоколи до свого "пакту", де розписали, як поділити владу і побудувати свої відносини до 2009 року".

Водночас Литвин вважає "природним", що "хтось когось "кине", і що все це чудово вписується в сценарій майбутніх президентських виборів, де знову на головну арену вийде пара Віктор Ющенко і Віктор Янукович.

У цьому контексті, відповідаючи на запитання щодо лідера БЮТ Юлії Тимошенко, Литвин заявив: "Скоро ми станемо свідками того, як проти неї дружитимуть усі основні політичні сили. І докладуть всіх зусиль, аби вивести, витіснити її за межі "ігрового політичного поля".

Литвин однозначно ствердно відповів на запитання щодо участі в дострокових парламентських виборах своєї політичної сили, "одразу" попередивши: "Ми ніколи не визнаємо вибори такими, що відбулися, якщо до парламенту не пройде блок, який я представляю". При цьому "самовпевненість" своїх слів він пояснив "серйозними соціологічними дослідженнями".

Зараз ви читаєте новину «Литвин про Тимошенко: "Скоро ми станемо свідками, як проти неї всі дружитимуть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі