четвер, 11 вересня 2008 13:55

Литвин пояснив, чому його не запрошують у нову коаліцію

Ніяких офіційних розмов з приводу залучення Блоку Литвина в нову коаліцію поки не було. Про це в ексклюзивному коментарі ЛІгабізнесІнформ заявив лідер Блоку, народний депутат Володимир Литвин. Згідно з припущенням політика, це пов"язано з тим, що його "неполюбляють" за правду, яку він озвучує.

Зокрема, Литвин сказав: "Зараз ніякі розмови, ніякі консультації, які носили б більш-менш офіційний характер, не відбуваються, і ніяких офіційних пропозицій і побажань не було. Очевидно, це пов"язано з нашою позицією і з тим, що мене, м"яко кажучи, неполюбляють за те, що я намагаюся говорити правду, а вона нікому не подобається".

В той же час, відповідаючи на питання "З ким фракція Блоку Литвина бачить співпрацю в парламенті у разі створення нової коаліції", парламентарій запевнив, що його політсила жодного депутата, жодну фракцію не розглядає "крізь приціл" і не бачить в них ворогів.

"За кожну фракцію голосували люди, а ми поважаємо вибір українського народу. Наш Блок готовий співпрацювати на початкових принципах, а не на принципах розподілу посад. Ми вже цей етап для себе пройшли", - пояснив нардеп.

Він нагадав, що пропозиція Блоку Литвина залишається в силі. "Давайте спочатку визначимося з приводу того, що відбувається в Україні, з якої причини це відбувається, хто повинен нести відповідальність. А головне - що робити, і хто робитиме все це. Якщо на базі цих принципів буде публічно сформований Закон "Про основні принципи внутрішньої і зовнішньої політики України", ми будемо готові підтримати таку коаліцію і працювати в ній", - резюмував Литвин.

Зараз ви читаєте новину «Литвин пояснив, чому його не запрошують у нову коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі