понеділок, 01 лютого 2010 12:49

Литвин пообіцяв не голосувати за відставку уряду

Литвин пообіцяв не голосувати за відставку уряду

Голова Верховної Ради Володимир Литвин прогнозує, що найближчим часом відставки уряду не буде.

Про це він розповів журналістам після засідання погоджувальної ради.

"Принаймні ми не будемо голосувати за відставку уряду поки не побачимо, що в парламенті з"явиться нова конфігурація, яка зможе взяти на себе відповідальність. А так що? Уряд відставлять і що буде далі? Що буде з країною?", - запитав спікер.

Литвин вважає, що цей Кабмін протримається принаймні до середини 2010 року.

Відповідаючи на запитання, чи братиме Блок Литвина участь у новій коаліції, яка формуватиметься після виборів у разі перемоги на виборах президента Віктора Януковича, спікер сказав, що "ні".

"Треба, щоб з"явилась нова конфігурація, але я думаю що наших 20 людей це не визначально. Хоча хай спочатку Янукович і Тимошенко розберуться між собою. У них торік влітку теж непогана коаліція виходила. Можливо і цього разу щось організують", - зазначив голова парламенту.

Литвин додав, що він бачить у Верховній Раді варіант коаліції у тому вигляді, який він є сьогодні, або БЮТ і Партія регіонів, або Партія регіонів і НУ-НС.

"Інших варіантів не може бути", - наголосив спікер.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин пообіцяв не голосувати за відставку уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі