субота, 31 січня 2009 16:25

Литвин: Пинзенику треба було не "секретні листи" Тимошенко писати, а йти в Раду

Литвин: Пинзенику треба було не "секретні листи" Тимошенко писати, а йти в Раду
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що міністр фінансів України Віктор Пинзеник повинен був не тільки писати "секретні листи" прем"єрові Юлії Тимошенко щодо економічної ситуації, але і прийти для обговорення цієї теми у Верховну Раду.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода на Інтері" 30 січня.

"Я її (директиву) читав і неважливо, кому вона належить. Там може бути одне - дещо вже дані застаріли", - сказав Литвин.

В той же час Литвин висловив переконання, що міністр фінансів повинен приходити у Верховну Раду, і на обговорення парламенту виносити все наявні проблеми і аргументувати їх. "Хто, як не він, може, має та зобов"язаний про це сказати. Ми повинні говорити на одній мові - мові державної відповідальності", - сказав голова ВР.

Як повідомлялося, 27 січня "Економічна правда" обнародувала лист Пинзеника Тимошенко, датоване 6 січня 2009 року. Матеріали, викладені в ньому, свідчать про те, що Україна зараз переживає найбільшу з 1994 року кризу.

Прес-служби Міністерства фінансів та Кабінету міністрів України звернулися до засобів масової інформації з проханням зняти матеріали по "секретній доповіді" і утриматися від провокаційних публікацій на цю тему.

Обком
Зараз ви читаєте новину «Литвин: Пинзенику треба було не "секретні листи" Тимошенко писати, а йти в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі