вівторок, 10 травня 2011 17:55

Литвин підставив Януковича - експерт

Литвин підставив Януковича - експерт

Президент Віктор Янукович підпише закон про "червоні прапори".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

"Вже не можна накласти вето. Литвин чудово знав, що підставляє Януковича цим рішенням. Депутати народ безвідповідальний. В них немає жодних проблем, а от президент повинен підписувати документ", - зазначив політолог.

На думку Небоженка Янукович поставить свій автограф під документом з якимось зауваженнями "і буде намагатися, щоб цю тему серйозно не педалювали, бо одна справа підняти червоний прапор у Межигір'ї, а зовсім інша справа спровокувати конфлікти по всій країні".

В контексті останніх подій у Львові Віктор Небоженко наголосив, що Янукович буде в подальшому намагатися дистанціюватися від провокацій.

"Наврядчи це(провокації-Ред.) піде на користь президенту, який каже про стабільність як один з пріоритетів розвитку країни. Я не думаю, що він схоче брати участь у провокаціях інших, бо у випадку радикалізації все буде валитися на Януковича. Одні будуть його ненавидіти, а інші вимагати жорстких заходів хоча багатьом у владі це вигідно, бо це відволікає людей від соціалки та неприємної роботи у парламенті, однак для самого глави держави це є ще одним способом знизити свій рейтинг", - резюмував експерт.

Напередодні у Львові відбулися сутички між представниками патріотичних сил і представниками партій КПУ, "Родіна", "Русское единство", ветеранами війни.В ході однієї із сутичок  з травматичної зброї було поранено помічника депутата Львівської міськради Олега Ковпака.

Зараз ви читаєте новину «Литвин підставив Януковича - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі