понеділок, 07 квітня 2008 12:32

Литвин: Перевибори Добкіна вигідні для Народної партії

Литвин: Перевибори Добкіна вигідні для Народної партії
Лідер Народної партії, голова фракції блоку свого імені у Верховній Раді Володимир Литвин вважає, що позачергові вибори мера Харкова були б вигідними для Народної партії в разі їх призначення.

Про це сказано в повідомленні прес-служби НП.

"Хоча для НП перевибори були б вигідні, тому що партія одержить можливість представити свого кандидата", - сказав Литвин.

З його слів, перш ніж робити висновки про доцільність перевиборів, потрібно дочекатися рішення слідчої комісії Ради, у роботі якої бере участь депутат від БЛ, доповідь якого про ситуацію в Харкові фракція блоку планує заслухати 7 квітня.

У повідомленні також сказано, що голова Харківської обласної організації НП Станіслав Косинов вважає небезпечною ситуацію з перевиборами в Харкові у зв"язку з тим, що вона може створити прецедент для інших міст.

"Вихід із ситуації, що склалася, може бути тільки в правовому полі. І якщо вибудується правовий аспект вирішення проблеми перевиборів мера в Харкові, те й в інших містах країни буде менше проблем", - зазначив Косинов.

31 березня комітет Верховної Ради з питань державного будівництва й місцевого самоврядування рекомендував парламенту призначити позачергові вибори мера Харкова й Харківської міської ради.

Управління СБУ в Харківській області 17 березня порушило кримінальну справу за фактом розтрати майна в особливо великих розмірах посадовими особами Харківської міськради.

7 березня Рада вирішила розслідувати можливі порушення Конституції й законів мером Харкова Михайлом Добкіним і секретарем Харківської міськради Геннадієм Кернесом.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Перевибори Добкіна вигідні для Народної партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі