пʼятниця, 31 жовтня 2008 13:22

Литвин пересів на броньований "Мерседес" і посилив охорону

Володимир Литвин пересів на броньований "Мерседес". Про це розповіло джерело в Блоці Литвина. За його словами, в штабі Литвина ходять чутки про незадоволеність спонсорів партії, які фінансували цю силу на минулих виборах.

За інформацією низки ЗМІ, джерело повідомило, що зазвичай Литвин їздить регіонами з кортежем з трьох позашляховиків. "Але зараз він пересів на новий броньований "Мерседес", - пояснив співрозмовник. - Крім того, його скрізь супроводжує охорона".

Причину таких заходів обережності співрозмовник не розкрив, але відзначив, що "в штабі Литвина ходять чутки про незадоволеність спонсорів партії, які фінансували цю силу на минулих виборах".

"Вони нібито не згодні з нинішньою позицією Володимира Михайловича, готового взяти участь в позачергових виборах в Раду", - уточнив джерело.

Сам же Литвин інформацію про тиск на свою політичну силу спростовує. "Ніякої небезпеки я не відчуваю. А машину партія орендує на час виборчої кампанії - випадки ж різні бувають", - заявив політик.

Нагадаємо, за останній час в автомобільних аваріях загинули два соратники Литвина - член фракції Блоку Литвина у Верховній Раді Михайло Сирота і депутат Блоку Литвина в Київраді Андрій Сидоров, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Литвин пересів на броньований "Мерседес" і посилив охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі