Ексклюзиви
вівторок, 01 лютого 2011 11:22

Литвин назвав Адміністрацію президента центром творення реформ

Литвин назвав Адміністрацію президента центром творення реформ

Спікер Володимир Литвин називає Адміністрацію президента центром творення реформ.

Про це він сказав у вівторок, відкриваючи 8-му сесію 6-го скликання Верховної Ради.

"Банкова сьогодні виступає як центр реформізму. Це треба вітати і підтримувати, насамперед Верховній Раді. Хто не погоджується – принаймні не заважати", - сказав Литвин.

За його словами, критика - це рабська звичка.

"Передбачаючи реакцію, скажу: ми навчилися критикувати, але не навчилися жити за тими принципами, які проголошені. Взагалі критика – це рабська звичка. А відповідно заклики побудувати рай в Україні обертаються пеклом", - додав він.

"Нас вистачає на боротьбу, а країна, як ніколи, зараз потребує роботи, нового повороту, нового курсу, початку нового відліку часу, щоб не допустити руху назад. Нам треба показати здатність наздогнати світ", - зазначив Литвин.

Володимир Литвин також вважає, що в нинішніх умовах проведення дострокових парламентських виборів в Україні неактуально.

"У найближчі дні нам належить остаточно визначитися з проектом закону про внесення змін до Конституції України в частині встановлення єдиних строків, на які обирається представницька влада. А тим, хто постійно піднімає питання про дострокові вибори - при українських умовах це потрясіння для країни. А при сьогоднішніх умовах - максимальне потрясіння ", - додав керівник парламенту

"Чи потрібні вони? Моя відповідь - ні!", - Підкреслив він.

Раніше лідер фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що парламентські вибори у зв'язку з економічною ситуацією в Україні слід провести в березні 2011 року. У свою чергу, спікер Володимир Литвин заявив, що до цього часу можна встигнути лише "призначити депутатів". Він також заявляв, що парламентські вибори слід проводити у 2012 році.

Інтерфакс-Україна, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Литвин назвав Адміністрацію президента центром творення реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути