четвер, 08 січня 2009 15:39

Литвин каже, що з наступного тижня в Раді буде "екстрим"

Спікер Володимир Литвин прогнозує "потужну політизацію" питань, які розглядатимуться найближчим часом у парламенті.

"Буде екстрим у Верховній Раді. Головне, щоб цей екстрим був скерований виключно на обговорення того, що переживають люди, а на основі цих обговорень щоб були виходи на певні рішення, які потрібні", - сказав він журналістам у четвер, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Литвин зазначив, що ухвалення політизованих рішень почалося з ухвалення за основу законопроекту про тимчасові спеціальні та слідчі комісії Верховної Ради України, за що проголосували 363 депутати, і спрогнозував, що наступного тижня парламентарі наполягатимуть ухвалити цей документ як закон.

Як відомо, ухвалений парламентом у першому читанні закон про тимчасові слідчі комісії направлений на законодавче врегулювання повноважень парламенту щодо визначення статусу, порядку створення та діяльності спеціальної тимчасової слідчої комісії для проведення розслідування під час процедури усунення президента з поста в порядку імпічменту, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин каже, що з наступного тижня в Раді буде "екстрим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі