пʼятниця, 07 серпня 2009 15:45

Литвин каже, що депутати не поспішають переривати відпустку на позачергову сесію

Литвин каже, що депутати не поспішають переривати відпустку на позачергову сесію
Голові Верховної Ради Володимиру Литвину не надходили 150 підписів депутатів з ініціативою скликати позачергову сесію.

"Поки 150 підписів не було", – сказав Литвин у Криму.

Спікер відзначив, що, можливо, зі скликанням позачергової сесії і не варто поспішати, оскільки не виключено, що президент Віктор Ющенко ветує зміни в закон про вибори глави держави.

"Я думаю, тут, можливо, не треба поспішати. Як я припускаю, буде вето президента на закон про вибори президента України", – сказав голова ВР.

"Це дуже чуттєвий документ. У ньому є особлива політична зацікавленість низки фракцій. Можливо, після цього, вони (депутати) будуть у такому пакеті пропонувати проводити позачергову сесію", – додав він.

Литвин нагадав, що за Конституцією позачергова сесія може бути скликана з ініціативи 150 депутатів або президента "з чітким визначенням порядку денного".

"А у випадку непередбачуваних обставин – я переконаний, їх не буде – Верховна Рада збирається на своє засідання негайно. Я виключаю якісь НП", – сказав спікер, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин каже, що депутати не поспішають переривати відпустку на позачергову сесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі