четвер, 05 квітня 2012 17:10

Литвин чекає на Угоду про ЗВТ з СНД, аби "спокійно з нею розібратися"

Литвин чекає на Угоду про ЗВТ з СНД, аби "спокійно з нею розібратися"
Володимир Литвин підтвердив, що до Угоди є доповнення. Фото: ukranews.com

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що не варто створювати нові моменти нерозуміння між Україною та РФ, не даючи ходу Угоди про ЗВТ в рамках СНД.

"Я дуже не хотів би, щоб на цій зустрічі створювалися підстави для поглиблення і, м'яко кажучи, нерозуміння, щоб не надходили весь час по-українськи", - сказав він журналістам в четвер в селі Ярунь (Новоград-Волинський район, Житомирська область) .

На думку Литвина, "Україна, коли підписувала (цей документ) - вона повинна була розуміти можливі наслідки. Коли ми вже сказали, що ми вже підписали цей документ, то треба рухатися далі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не збирається услід за Росією ратифікувати угоду про ЗВТ у СНД

Спікер підтвердив, що до Угоди про ЗВТ в рамках СНД є доповнення.

Литвин знову зазначив, що до Верховної Ради документ для ратифікації ще не надходив.

"Я і Верховна Рада чекаємо, коли цей документ прийде, бо обіцяно було давно ... для того, щоб ми могли прозоро, спокійно розібратися з цим документом", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведєв ратифікував договір про ЗВТ з СНД

У той же час, Литвин зазначив, що поки офіційного документа немає у Верховній Раді Україні, у нього "немає великого бажання давати оцінки цьому документу з його доповненнями".

Зараз ви читаєте новину «Литвин чекає на Угоду про ЗВТ з СНД, аби "спокійно з нею розібратися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі