понеділок, 22 грудня 2008 08:55

Литвин: Часу в нас більше немає. Відлік іде на години

Спікер Володимир Литвин розраховує, що в понеділок-вівторок до Верховної Ради надійде проект бюджету на 2009 рік, і в четвер він може бути прийнятий.

"Ми розраховуємо, що цей бюджет у Верховну Раду надійде в понеділок-вівторок", - сказав він в інтерв"ю телеканалу ICTV, показаному в неділю.

За словами Литвина, навколо бюджету буде багато дебатів і дискусій.

"Але орієнтовно в четвер після розгляду його, після аналізу в бюджетному комітеті, інших комітетах треба перевести нашу роботу в площину практичного обговорення і прийняття бюджету. Часу в нас більше немає. Відлік іде на години", - зазначив спікер.

Литвин пояснив, що головна проблема прийняття бюджету полягає в необхідності точно знати курс долара принаймні на найближчі півроку-рік.

Він також зазначив, що після прийняття бюджету "під практичні дії потрібно буде підвести кадрові зміни, щоб Верховна Рада зробила все, що від неї залежить, щоб дати можливість Кабміну працювати".

На питання, чи має він на увазі часткове оновлення уряду і зміну керівництва Фонду держмайна, Литвин відповів: "Я маю на увазі це. Тобто ті пропозиції, які будуть внесені Кабінетом міністрів", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Часу в нас більше немає. Відлік іде на години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі