понеділок, 14 липня 2008 12:18

Литвин буде готувати сіно для коня, а Симоненко "вкалувати"

Литвин буде готувати сіно для коня, а Симоненко "вкалувати"
Журналісти Комерсант -Україна спантеличили представників вітчизняного політикуму питанням: Ви від чого відпочивати будете?

Іван Плющ

народний депутат, фракція "Наша Україна-Народна Самооборона":

- Що робити? Відпочивати? Що за дурниці!

Леонід Грач

народний депутат, фракція Компартії:

- Хочу відпочити від того навіженства, яке твориться в державі. Відпочивати буду удома - "повертати борги", що виникли через мої часті від"їзди, моїм найулюбленішим друзям - золотистому ретріверу Зіппе, тойтер"єру Лайлі і йоркширському тер"єрові Мануеле.

Олег Білорус

народний депутат, фракція БЮТ:

- Не можу сказати, що відпочиватиму від політичного перенапруження, від стресів. Відпустка у мене зазвичай йде на підготовку нових книг. Зараз планується вихід "Глобального конкурентного простору". За час відпустки хочу підготувати ще два рукописи. В основному відпочиватиму в саду і в городі.

Владислав Лук"янов

народний депутат, фракція Партії регіонів:

- Відпочинку у мене не передбачається. З часів "помаранчевої революції" Японія стала для мене другою батьківщиною. Тому в рамках міжпарламентських зв"язків збираюся поїхати туди. Ще хочу перечитати праці економістів, зокрема Адама Сміта.

Володимир Литвин

лідер фракції блоку Литвина:

- Відпочивати буду від всього - робота в парламенті стомлює більше, ніж фізичні навантаження. Днів на десять поїду до Криму. Заїду додому до батьків, потрібно сіно заготовити для коня.

Петро Симоненко

лідер фракції Компартії:

- Ніколи відпочивати. Вкалувати треба! Буду в Києві.

Віктор Янукович-молодший

народний депутат, фракція Партії регіонів:

- Від людей і від суєти. Сподіваюся, здійсниться моя давня мрія, і я поїду на озеро Байкал.

Анатолій Гриценко

народний депутат, фракція "Наша Україна-Народна Самооборона":

- Від психологічної втоми, викликаної нелогічною організацією роботи Верховної ради. Раніше я проводив відпустки в Криму, а цього року велику частину часу проведу удома, меншу - в Хорватії, на морі.

Ірина Геращенко

народний депутат, фракція "Наша Україна-Народная Самооборона":

- Збираюся відпочити від інтернету і преси, каблуків і костюмів, переодягнутися в свої улюблені джинси, набрати купу книжок і поїхати на два тижні кудись до Північної Європи.

Анжеліка Лабунська

народний депутат, фракція БЮТ:

- Брехати не хочу, а говорити правду не зовсім коректно. Я вважаю, що ми нічого не робили, тому доведеться відпочивати від відпочинку. Нікуди не поїду - в Києві багато важливих питань.

Зараз ви читаєте новину «Литвин буде готувати сіно для коня, а Симоненко "вкалувати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі