пʼятниця, 22 квітня 2011 10:23

Лікарняну палату Пилипишина брали штурмом 40 спецназівців

Лікарняну палату Пилипишина брали штурмом 40 спецназівців

Напередодні вночі о 23.00 30-40 спецназівців увірвались в приміщення клініки "Медіком" (вул. Кондратюка, 8), у якій вже тиждень лікується від гіпертонічного кризу Віктор Пилипишин.

Про це повідомили у прес-службі ГО "Кияни передусім", лідером якої він є .

"Метою такого "маски-шоу" був арешт Віктора Пилипишина. Близько 15 осіб зайшли до його палати, пред'явили якусь постанову про порушення кримінальної справи і прямо в палаті почали допит. При цьому так звані правоохоронці не зважили на відсутність адвоката, порушивши елементарні правові норми", - йдеться у повідомленні громадської організації.

За словами прес-служби "Кияни передусім", після таких дій лікарі заявили, що подальший допит загрожує не лише здоров'ю, але й життю Пилипишина. В результаті його у важкому стані забрали до реанімації. До палати приставили охорону, а у дворі постійно чергує наряд правоохоронців.

У громадському русі вважають, що такий сценарій спрямований на залякування як самого Віктора Пилипишина, так і людей, які його підтримують.

Нагадаємо, прокуратура Києва порушила кримінальну справу стосовно колишнього голови Шевченківської районної ради столиці Віктора Пилипишина. Його звинувачують у перевищенні повноважень і заподіянні збитків громаді на суму понад 15 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Лікарняну палату Пилипишина брали штурмом 40 спецназівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі