вівторок, 10 квітня 2007 18:20

Лідери опозиції пообіцяли Ющенку акції для підтримки указу

Президент Віктор Ющенко, лідер Блоку "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко, лідер громадського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко й лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко обговорили політичну ситуацію.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

Під час зустрічі Ющенко висловив заклопотаність у зв"язку з надмірною політизацією роботи судової системи в цілому й Конституційному Суді зокрема.

"Політизація навколо суду така, що вона може дискредитувати роботу самого Конституційного Суду", - цитує прес-служба Ющенка.

Президент зазначив, що останні рішення деяких судів загальної юрисдикції про невиконання указу Президента від 2 квітня ілюструють бажання деяких учасників політичного процесу заблокувати правовий процес або подати його в перекрученому світлі.

Ющенко підкреслив, що Феодосійські й Артемівський районні суди ухвалювали рішення щодо справ, які не відносяться до їхньої юрисдикції.

"Але це робиться свідомо, нагло, демонструючи, що можна дискредитувати позицію Президента" - сказав Ющенко.

Тимошенко, Кириленко й Луценко проінформували Ющенка про заходи, які вони планують провести за участю широких кіл громадськості для підтримки указу Президента й суддів КС, передають Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Лідери опозиції пообіцяли Ющенку акції для підтримки указу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі