понеділок, 19 червня 2017 11:35

Лідер фракції оголосив голодування

Лідер фракції оголосив голодування
Керівник фракції "Самопомочі" Олег Березюк у підтримку львів'ян оголосив голодування. Фото: nv.ua

Голова парламентської фракції "Самопомочі" Олег Березюк оголосив голодування.

Про це він заявив на засіданні погоджувальної ради у понеділок, 19 червня.

"В Україні почалися тотальні репресії. Вони розповсюджуються не тільки на політичні сили та політичних лідерів, а й на міста. Львів сьогодні окупований ворогом. Рік тому в це місто волі, яке завжди було і буде на передовій боротьби за Україну, прийшов ворог. Він цинічно бреше на кожному кроці, знущається не лише над керівником міста, а й над людьми, які там живуть...

Протестуючи проти знущання над людьми, приниженням, брехні... Підтримуючи львів'ян, які завжди терпеливі до влади, бо вірять у державу...Я, як людина, лікар, народний депутат України, прийняв екстраординарне для себе рішення... Я оголошую голодування. Підтримуючи львів'ян і протестуючи проти свавілля центральної влади в Україні в XXI столітті", - сказав Березюк.

Він наголосив, що владу в Україні захопили "бандити, олігархи і компульсивні брехуни", які війну називають антитерористичною операцією і не можуть визнати факт окупованих територій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прошу не заважати" - Садовий розповів про суперечку з Гройсманом

12 червня мер Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

У відповідь прем'єр-міністр Володимир Гройсман обурився на Садового. Водночас у квітні глава уряду запевняв, що питання утилізації львівського сміття вирішили.

Зараз ви читаєте новину «Лідер фракції оголосив голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі