вівторок, 14 травня 2019 15:42

Лещенку можуть вручити підозру - Луценко

Лещенку можуть вручити підозру - Луценко
Нардепа Сергія Лещенка викликають до Генпрокуратури. Фото: УНІАН

Нардепа Сергія Лещенка викличуть до Генпрокуратури, йому, ймовірно, вручать підозру. Про це заявив журналістам генпрокурор Юрій Луценко.

"Народний депутат Лещенко буде викликаний до слідства. Йому зададуть запитання, ймовірно, і вручена підозра про розголошення даних досудового слідства з так званої "чорної каси" Партії регіонів, яка призвела до втручання в американські вибори з української території.

Кожен має відповідати за своє. Журналісти не несуть відповідальності за розголошення матеріалів. Але Лещенко як народний депутат точно його понесе. Або він каже, хто йому злив цю інформацію, або буде відповідати самостійно", - заявив генпрокурор.

"Будь-які зливи інформації, які приводять до ускладнення відносин президентів України та США, мають каратися політично й юридично. І я це зроблю", - додав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко назвав Лещенка "скунсом"

Раніше Сергій Лещенко продемонстрував журналістам записи з "чорної бухгалтерії" Партії регіонів про списування мільйонів доларів на офшорні рахунки політтехнолога політичний сили, а після радника американського президента Дональда Трампа Пола Манафорта.

У травні 2016-го Лещенко оприлюднив дані про виділення ПР великих сум на діяльність партії "Наша Україна" і Комуністичної партії, а також для роботи Центральної виборчої комісії 2012-го.

У документах фігурував Манафорт, який був вимушений піти з передвиборчого штабу Трампа через скандал із "чорною бухгалтерією".

Зараз ви читаєте новину «Лещенку можуть вручити підозру - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі