субота, 08 березня 2008 13:56

Леонід Кучма привів на стриптиз до Моїсеєва свою дружину (ФОТО)
6

Останнім часом російські зірки все частіше й частіше бувають у Києві. Навіть святкувати свій день народження вони їдуть в українську столицю. А Боря Моїсеєв ще й таку тусовку у себе зібрав - позаздрити можна.

Одразу після концерту Таї Повалій Моїсеєв всіх покликав у ресторан - на гулянку. У числі перших гостей, ще до появи іменинника, з"явився Євген Червоненко з вагітною дружиною а ля Памела Андерсон.

Слідом підтягнувся Віктюк і, ніби бідний родич, присів на крайній стілець коло великого банкетного столу. Між іншим, за столом були друзі Борюсі й навіть родичі, що прилетіли з Лос-Анджелеса.

Трохи пізніше з"явився Андрій Данилко у компанії зі своєю сценічною мамою Інною Білоконь. Андрійко вмостився коло Віктюка. А ще під час концерту Повалій Данилко в образі Сердючки сказав, що до дня народження Моїсеєва готувався ще напередодні.

"Ми з мамою до святкування почали готуватися ще вчора - закупили кілька пачок активованого вугілля", - заливала Вєрка.

У день 54-річчя специфічного співака Данилко побажав йому, аби він "був щасливий". "Мені завжди приємно почувати твою підтримку і розуміння", - доповнив свій тост Андрій.

До слова, про свої подарунки Борі зірки розповідали неохоче. Одна подружня пара принесла картину, на якій був зображений гігантський блакитний місяць з обличчям Моїсеєва.

Ліхута, не приховуючи нічого, повідомив, що вони з Таєю подарували Моїсеєву золотий перстень з рубінами й розсипом діамантів. До речі, після гастрольного туру 12-го березня Повалій-Ліхута на два тижні полетять на відпочинок у Карлові Вари.

Микола Басков на банкет до колеги не заявився - сказав, що втомився, важко з Мальдів було вертатися, певно. Проте подарував кільце з золота та платини з багетами (квадратними діамантами).

Гостей пригощали різноманітними закусками, зокрема чорну ікру подавали у великих мисках на кризі. Було кілька змін гарячого, зокрема шашлики з сьомги і королівських креветок із брокколі під вершковим соусом, лобстери, різні салати.

Екс-президент Леонід Кучма з дружиною також прийшли на банкет.

Спиртне текло рікою. Дорогі сорти віскі та текіли, дорогий коньяк, горілка та різноманітні французькі вина. Іменинник віддав перевагу віскі, а, приміром, Данилко, його мама і Віктюк попивали біле "Шаблі".

А на десерт для гостей танцював еротичний чоловічий балет. Закінчилося свято під ранок, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Кучма привів на стриптиз до Моїсеєва свою дружину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі