Ексклюзиви
субота, 16 лютого 2013 18:50

Леонід Грач заснував нову партію

Леонід Грач заснував нову партію
Леонід Грач Фото: censor.net.ua

Леонід Грач обраний генеральним секретарем Комуністичної марксистсько-ленінської партії України, засновницький з'їзд якої відбувся у суботу в Сімферополі. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на прес-службу партії.

"Генеральним секретарем ЦК КМЛПУ обраний Грач Леонід Іванович", - сказали у прес-службі.

Учасники з'їзду ухваливши рішення про створення партії, затвердили також її програму і статут, обрали центральний комітет і комітет партійного контролю.

У роботі з'їзду взяли участь делегати від АРК, Києва і Севастополя, 21-ї області України, партійний актив всіх міст і районів Криму.

Про готовність створити нову партію Грач заявив у листопаді минулого року. Раніше він був знятий з поста голови Кримського рескому Компартії України, у грудні 2010 року - виключений з КПУ, а потім - знятий з поста лідера Комуністичної партії робітників і селян, яку очолював недовго.

На останніх парламентських виборах Грач балотувався в окрузі № 1 Сімферополя і посів за їх підсумками друге місце, поступившись представнику Партії регіонів Віталині Дзоз.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Грач заснував нову партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути