четвер, 12 червня 2008 15:28

"Лексус" Балоги потрапив в аварію на Львівщині (ФОТО)

У Сколівському районі Львівської області біля села Нагірне, що неподалік перевалу, сталася аварія за участю автомобіля "Лексус", який нібито належить секретаріату Президента, пише ZIK.

"Лексус" виконував правий поворот на швидкості понад 200 км. і не вписався, виїхав на зустрічну смугу і врізався своїм лівим заднім колесом в колесо напівпричепа вантажівки. Далі легковик "протерся" лівим боком об вантажівку і згодом зупинився. У "Лексуса" спрацювали подушки безпеки. За деякою інформацією, авто їхало до Чехії.

Водії, на щастя, залишилися живі.

"Коли працівники ДАІ узялися документувати ДТП, то на них і на нас почався тиск. Мовляв, "Ви пана Балогу знаєте?", "Ні", "Ну тоді ви пошкодуєте, ви заплатите за машину і за все", - повідомив представник львівського ТОВ "Дністер-Агро" В., який через декілька годин вже був на місці аварії.

За кермом "балогівського" "Лексуса" був молодий чоловік, який після аварії безперервно розмовляв по телефону, очевидно, з Києвом, звіряв кожне слово. До того ж, представник "Дністер-Агро" повідомив, що водій "Лексуса" назвався працівником Секретаріату Президента і показав міліціонерам, які оформляли протокол аварії, якесь посвідчення.

"Водій легковика поводився агресивно, нападав із звинуваченнями на нашого водія, спочатку підписав протокол, а потім почав вимагати, щоб йому надали право дописати, що він не згоден. Але до честі "даїшників" (прибули із Стрия), вони не піддалися тиску, все задокументували об"єктивно. При цьому я звернув увагу, що страховка на "Лексус" закінчилася два тижні тому. Вся процедура документування тривала до трьох годин ночі. Коли ж стемніло, приїхав якийсь експерт, який не показавши жодного посвідчення, почав серед глухої ночі щось досліджувати. Тому, тепер чекаємо суду, сподіваюся протокол до того часу не "перепишуть", а ось "Лексус" застрахують, це точно ", - відзначив представник.

Примітно, що "Лексус" має оригінальний номерний знак - Gs-300.

Зараз ви читаєте новину «"Лексус" Балоги потрапив в аварію на Львівщині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі