пʼятниця, 19 жовтня 2007 10:15

Лазаренко сподівається повернутися в Україну до Нового року

Лазаренко сподівається повернутися в Україну до Нового року
Екс-прем"єр-міністр, лідер партії "Всеукраїнське об"єднання "Громада" Павло Лазаренко сподівається, що в 2007 році суд прийме рішення, яке дозволить йому повернутися в Україну.

Про це Лазаренко повідомив в інтерв"ю журналу "Фокус".

"Мої адвокати передали письмові аргументи в апеляційний суд. Сподіваюся, буде прийняте сприятливе для мене рішення, яке дозволить уже цього року повернутися в Україну", - сказав Лазаренко.

З його слів, слухання в суді повинні початися після 30 жовтня.

Раніше Лазаренко обвинувачувався у відмиванні 114 млн. доларів через американські банки.

Лазаренко знаходився під арештом у США з березня 1999, 14 червня 2003 його було звільнено під заставу.

25 серпня 2006 року американський окружний суд у Сан-Франциско засудив Лазаренка до 108 місяців ув"язнення й штрафу 10 млн. доларів за відмивання грошей і продаж за кордон майна, добутого незаконним шляхом, при веденні справ на посту прем"єр-міністра України.

14 липня 2006 року, Жовтневий суд Дніпропетровська ухвалив рішення щодо зняття повноважень з Лазаренка у зв"язку з його відсутністю на території країни.

17 листопада 2006 року Апеляційний суд Дніпропетровської області скасував постанову Жовтневого районного суду Дніпропетровська про позбавлення Павла Лазаренка повноважень депутата обласної ради, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Лазаренко сподівається повернутися в Україну до Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі