вівторок, 07 вересня 2010 20:37

Лазаренко переманює до себе кращу частину БЮТ

Лазаренко переманює до себе кращу частину БЮТ

Кращі депутати від БЮТ на місцевих виборах будуть балотуватися зі списками партія "Громада".

Про це заявив екс-прем"єр, лідер партії Павло Лазаренко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"У мене є домовленості, що краща частина депутатів від БЮТ будуть балотуватися зі списками "Громади". Це досвідчені й кваліфіковані професіонали, які допоможуть відродити рідний край", - говориться в його заяві.

Лазаренко повідомив, що у нього викликають "специфічну реакцію процеси, коли мери міст, глави районів масово записуються в правлячу партію".

"Я розумію, що така реальність в українській політиці, що місцеві керівники завжди показово демонстрували лояльність до "вищої влади", незалежно від "кольорів" останньої", - зазначив він.

Екс-прем"єр переконаний, що такі події ставлять нашу країну в один ряд з Північною Кореєю, Венесуелою, Білоруссю.

"Проживши десять років в США, я відповідально стверджую - неможливо побудувати процвітаючу демократичну країну на основі однопартійності", - заявив він.

Лазаренко повідомляє, що бере на себе велику відповідальність побудувати на основі партії "Громада" політичну силу, яка стане реальною, конструктивною, професійною альтернативою діючій владі.

"Я реально оцінюю ситуацію - за підсумками виборів "Громада" в силах отримати більшість на місцевих виборах у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській і Черкаській областях", - уточнив лідер партії.

"З цього плацдарму "Громада" візьме старт для участі в парламентських виборах 2012 року. Упевнений, нас чекає успіх", - додав він.

Як відомо, Лазаренко має намір повернутися в Україну до жовтня 2010 року, щоб взяти участь у місцевих виборах.

Зараз ви читаєте новину «Лазаренко переманює до себе кращу частину БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі