субота, 17 травня 2008 14:57

Лазаренко мріє про відновлення в Україні президентської форми правління

Голова партії "Громада" Павло Лазаренко наголошує на важливості відновлення в Україні президентської форми правління.

Як повідомили в управлінні інформаційного забезпечення партії, про це він повідомив по телефону звертаючись до делегатів ІХ з"їзду "Громади".

"В умовах політичної вакханалії, яка є сьогодні в Україні, лише президентська вертикаль може бути тією об"єднавчою силою, яка не дозволить політикам і далі ділити Україну по Дніпру і може гарантувати стабільність та економічний розвиток", - сказав П.Лазаренко.

Він також зауважив, що "Громада" разом з іншими силами не повинні допустити змін виборчої системи, які б призвели до збільшення прохідного бар"єру, оскільки це може призвести до формування двопартійної системи, а, як наслідок, і до згортання демократії.

Він також зауважив, що вибори до парламенту та місцевих органів влади повинні відбуватись на пропорційній основі, але за відкритими списками.

З"їзд розглянув підсумки звітно-виборчої кампанії в первинних, територіальних партійних організаціях та затвердив зміни до Програми політичної партії "Громада".

Затверджено текст Декларації про участь партії "Громада" у виборах всіх рівнів.

Головою партії ВО "Громада" одноголосно обраний П.Лазаренко.

На з"їзд було обрано більш як 200 делегатів з усіх регіонів України, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Лазаренко мріє про відновлення в Україні президентської форми правління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі