середа, 29 жовтня 2008 15:16

Лавриновича зацікавило чи довго дружитимуть НУ-НС і БЮТ

Україна не може розраховувати на позитивні результати сьогоднішнього голосування за президентський антикризовий законопроект, оскільки немає відповіді на низку питань. Про це на брифінгу в ВРУ заявив перший віце-спікер Олександр Лавринович.

Зокрема, він звернув увагу на те, що потрібно з"ясувати, скільки працюватиме парламент – завершаться його засідання завтра чи продовжуватимуться ще якийсь час.

Віце-спікер пояснив, що Президент України Віктор Ющенко не відмінив свій указ про призначення дострокових парламентських виборів. "Питання ще і в тому, наскільки вистачить об"єднання цих політичних сил, які сьогодні солідарно проголосували за законопроект, під яким стоїть підпис Президента. Тобто, чи буде надалі забезпечена реалізація цих заходів фракцією НУ-НС у повному складі, а не певними її складовими, а також Блоком Литвина, який сьогодні підтримав цей проект", - сказав Лавринович, передає ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Лавриновича зацікавило чи довго дружитимуть НУ-НС і БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі