Ексклюзиви
середа, 11 лютого 2009 08:49

Лавринович прокоментував конфлікт в "Регіонах"

Лавринович прокоментував конфлікт в "Регіонах"
Перший заступник голови Верховної Ради, член Партії регіонів Олександр Лавринович вважає, що протиріччя між членами партії виникли через особисті інтереси і не пов"язані з політичними питаннями.

Про це він заявив в ефірі радіо "Ера".

За словами Лавриновича, партія – це "живий організм". Він зазначив, що йдеться про "велику кількість суперечливих інтересів окремих членів партії".

Лавринович наголосив, що протистояння деяких членів партії між собою пов"язане не з політичними засадами, а стосуються "питання взаємин людей".

Нагадаємо, минулого тижня "регіонал" Борис Колесніков заявив, що Льовочкін ініціював відставку уряду без залучення необхідних 226 голосів нардепів. Мовляв, так він виставив на посміховисько Партію регіонів і зіграв на руку Юлії Тимошенко.

На що Льовочкін заявив, що деякі його однопартійці намагаються "здати" партію БЮТ. Конкретних прізвищ він не назвав.

- За нинішнім "трьопом" стоять особи, забруднені корупцією і здирництвом в 2007 році, які перекуповували депутатів з коаліції БЮТ – НУ-НС, а потім на вкрадені при цьому гроші купували собі маєтки в Дубаях, - каже на звинувачення Льовочкін.

Цим обурив Борис Колесніков: "Він же (Льовочкін) дрібний чиновник, який їздить на броньованому "мерседесі" за півмільйона доларів і має з десяток охоронців, а перед суспільством не може задекларувати навіть покупку "Жигуля". Нехай же він називає імена. Я мрію, щоб він назвав моє прізвище, бо мені буде що відповісти.

За матеріалами: УНІАН, Gazeta.ua.
Зараз ви читаєте новину «Лавринович прокоментував конфлікт в "Регіонах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути