понеділок, 22 грудня 2008 16:56

Лавринович назвав ідею Януковича політичним сигналом для "помаранчевої" влади

Парламентські і президентські вибори можна проводити з різницею мінімум 31 день.

Про це заявив перший віце-спікер Олександр Лавринович, коментуючи заяву лідера Партії регіонів Віктора Януковича про можливість одночасного проведення позачергових парламентських і президентських виборів навесні 2009 року.

Лавринович назвав його "скоріше політичним сигналом для "помаранчевої" влади".

"Я думаю, тут більше мова йде про політичний сигнал того, що ситуація в країні, яка сформувалася цією "оранжево-серцевою" владою в 2005 році, уже така, що її представникам, незалежно від того, де вони сидять - або на Банкової, або на Грушевського - уже пора було зробити кроки, які б звільнили Україну, взяту ними в заручники", - сказав він.

Лавринович зазначив, що з правової точки зору не можливо провести в один день і президентські, і парламентські вибори.

За словами першого віце-спікера, мова може йти про різницю між днями проведення таких виборів мінімум у 31 день.

Як повідомлялося, в інтерв"ю одному з телеканалів, що транслювалося в неділю, Янукович заявив, що Партія регіонів виступає за одночасне проведення дострокових президентських і парламентських виборів.

"Якщо мову вести про вибори, безумовно, вибори треба проводити і парламентські і президентські. Одночасно", - сказав він. Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Лавринович назвав ідею Януковича політичним сигналом для "помаранчевої" влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі