пʼятниця, 25 травня 2007 17:01

Кузьмук пообіцяв вивчити свої обов"язки

Новопризначений віце-прем"єр-міністр з питань національної безпеки і оборони Олександр Кузьмук запевнив , що вивчить свої і обв"язки і ретельно їх виконуватиме. Про це він сказав на брифінгу після екстреного засідання Кабміну.

Нагадаємо, що сьогодні парламент звільнив з посади віце-прем"єр-міністра з питань національної безпеки і оборони Володимира Радченка і призначив на його місце Кузьмука.

Кузьмук був депутатом Верховної Ради 4-го скликання, а також двічі був міністром оборони - з 11 липня 1996 року по 24 жовтня 2001 року і з 24 вересня 2004 року до відставки уряду Віктора Януковича 4 лютого 2005 року.

У роки, коли Кузьмук керував МО, українські війська були двічі скомпрометовані. Перший раз, коли українська ракета випадково влучила в пасажирський літак ТУ-154, який прямував з Тель-Авіва до Новосибірська. Повітряне судно впало в Чорне море. Тоді загинули всі пасажири літака (переважно громадяни Ізраїлю). Пізніше з"ясувалося, що ракета була випущена під час навчальних занять українських ППО.

За подібних обставин сталася і друга трагедія - навчальна ракета класу "земля-земля" поцілила у житловий будинок в Броварах, що на Київщині. Внаслідок цього загинули три людини, ще 5 отримали травми.


"Газета по-українськи"



Зараз ви читаєте новину «Кузьмук пообіцяв вивчити свої обов"язки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі