вівторок, 24 лютого 2009 11:56

Кужель вже співає дифірамби Тимошенко

Кужель вже співає дифірамби Тимошенко
Голова Державного комітету з питань підприємництва Олександра Кужель заявила, що вражена прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

На питання про те, чи комфортно працювати з Тимошенко, Кужель відповіла, що на будь-яке звернення комітету прем"єр-міністр миттєво реагує.

"Якщо чесно, я вражена цією людиною. Раніше я вважала себе божевільним роботоголіком. Але почавши працювати з Юлією Володимирівною більш тісно, зрозуміла, що до неї не дотягуюсь", - заявила Кужель.

Голова Держкомпідприємництва, приміром, відзначила, що на останньому засіданні Кабміну розглядали енергозберігаючі технології.

"Тимошенко вивчила технологію разом з вченими від самого початку, що на вході, що отримуємо на виході, який ККД, яка економія. Я сиділа, заливаючи в себе каву, оскільки спала лише три години, думала, як це витримати, а вона всі ці чотири години активно працювала", - додала Кужель.

Крім того, вона підкреслила, що її вразило в Тимошенко те, що вона ніколи не втрачає рівновагу.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів своїм розпорядженням від 21 січня призначив Олександру Кужель головою Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва.

55-річна Кужель 2002 року була головою Держкомпідприємництва, депутатом Верховної Ради.

З березня по грудень 2007 року обіймала посаду заступника міністра регіонального розвитку і будівництва.

Кужель є головою ради Міжнародного союзу українських підприємців; президентом аналітичного центру "Академія".

За матеріалами: Корреспондент, Газета по-київськи.

Зараз ви читаєте новину «Кужель вже співає дифірамби Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі