середа, 10 червня 2020 18:40

Курт Волкер порадив Зеленському зайнятися зміцненням держави, а не політичними переслідуваннями

Курт Волкер порадив Зеленському зайнятися зміцненням держави, а не політичними переслідуваннями
Волкер порадив Зеленському не влаштовувати політичні переслідування. Фото: Reuters

Курт Волкер порадив президенту Володимиру Зеленському зайнятися зміцненням держави, а не політичними переслідуваннями.

Колишній спеціальний представник Державного департаменту США з питань України, впливовий американський дипломат Курт Волкер прокоментував на своїй сторінці у Twitter переслідування п'ятого президента України Петра Порошенка.

Він порадив Володимиру Зеленському сконцентруватись на побудові національної єдності на тлі російської агресії, а не влаштовувати політичні переслідування.

"Вибір, кого переслідувати, - це політичне рішення, оскільки обвинуватити можна кожного. Кращим було б рішення - будувати національну єдність перед обличчям російської агресії на Донбасі та в Криму, як і казав Зеленський у своєму виступі 24 серпня", - пише Курт Волкер.

Кримінальні провадження проти п'ятого президента України, лідера опозиції Петра Порошенка - це політично мотивована помста Володимира Зеленського, який таким чином наслідує Віктора Януковича. Про це йдеться у статті "Нью-Йорк Таймс" "Україна погрожує арештом колишньому президенту".

Зараз ви читаєте новину «Курт Волкер порадив Зеленському зайнятися зміцненням держави, а не політичними переслідуваннями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі