понеділок, 13 січня 2020 17:05

Купити землю можна буде лише безготівково - Милованов

Купити землю можна буде лише безготівково - Милованов
Землю купити можна буде лише безготівково. Фото: "Громадське радіо"

Після запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення, придбати земельний пай можна буде лише безготівковим способом.

"Не буде готівкових розрахунків. Ми будемо боротися з тіньовими ринками. Тому розрахуватися за придбану землю можна буде лише безготівкою. І потрібно буде показати, звідки ці гроші взялись", — повідомив під час брифінгу з питань земельної реформи міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов, передає"Громадське".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим займатимуться депутати після новорічних вихідних

Він також зазначив, що після відкриття ринку, яке заплановане на жовтень 2020-го держава запустить декілька програм підтримки малих фермерів, серед яких — пільгові кредити та державні гарантії.

13 листопада минулого року Верховна Рада в першому читанні підтримала законопроект про скасування заборони на продаж земель сільськогосподарського призначення. Якщо його ухвалять у цілому, ринок землі в Україні запрацює з жовтня 2020 -го.

Зараз ви читаєте новину «Купити землю можна буде лише безготівково - Милованов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі