неділя, 11 травня 2008 18:20

Куніцин: Можу рекомендувати Затуліну висловлюватися в себе на батьківщині, а не Севастополі

Голова Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Куніцин вважає, що святкування 225 –ї річниці ЧФ Росії в Севастополі відбувається конструктивно.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо критики міської адміністрації з боку депутата Держдуми Росії Костянтина Затуліна, нібито особливістю нинішнього святкування є "напруженість" і що парад є "результатом певного компромісу" Куніцин сказав: "Я можу рекомендувати Костянтину Затуліну висловлюватися в себе на батьківщині, а не тут, у Севастополі".

За його словами, "ми діяли чітко в рамках чинного законодавства України, у відповідності з міжнародними угодами".

На думку міського голови Севастополя, сьогоднішні заходи в місті відбулися "конструктивно, тому що в них взяли участь і ЧФ РФ, І ВМС України. "І так повинно бути", - зауважив Куніцин.

"Наша принципова позиція полягала в тому, щоб були два флоти (на параді) , обидва командувачі, щоб кораблі стояли в першій лінії. І жодних інших перешкод ми не чинили", - сказав мер Севастополя. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Куніцин: Можу рекомендувати Затуліну висловлюватися в себе на батьківщині, а не Севастополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі