середа, 23 березня 2011 13:59

Спецтема: Кримінальна справа проти Кучми

Кучма втік з Генпрокуратури через чорний хід

Кучма втік з Генпрокуратури через чорний хід

Колишній офіцер управлінь Держохорони майор Микола Мельниченко стверджує, що другий президент України Леонід Кучма залишив будівлю Головного слідчого управління Генпрокуратури, побоюючись очної ставки з ним.

"У 13:10 я зайшов до кабінету слідчого Грищенка, де допитували президента Леоніда Кучму. Побачивши мене, Леонід Данилович почав нервувати, встав, на зауваження слідчого про те, що тривають слідчі дії, не відреагував, кинув репліку "Можна мене затримувати, я ніяких слідчих дій проводити не буду". І втік як ганебний вовк, накивав п'ятами через чорний вхід, о 13:20 залишив приміщення Генпрокуратури Україні", - сказав він журналістам у середу.

Мельниченко підкреслив, що його запросили в цей кабінет для проведення слідчих дій і "проведення очної ставки" в Кучмою.

"Він злякався очної ставки, він побачив мене", - додав Мельниченко.

Раніше екс-президент Леонід Кучма залишив Головне слідче управління Генпрокуратури, не спілкуючись з журналістами.

Кортеж Кучми - його особистий "Мерседес" і машина супроводу, - покинули внутрішній двір Головного слідчого управління через службовий виїзд.

Після допиту Кучма не вийшов до журналістів.

Інформацію про те, що він залишив ГПУ підтвердив його прес-секретар і співробітники Генпрокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Кучма втік з Генпрокуратури через чорний хід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі