понеділок, 04 квітня 2011 15:54

Спецтема: Кримінальна справа проти Кучми

Кучма про очну ставку з Мельниченком: "настрій мені не зіпсували"

Кучма про очну ставку з Мельниченком: "настрій мені не зіпсували"

Очна ставка між екс-президентом Леонідом Кучмою і екс-майором Держохорони Миколою Мельниченком завершилася.

Про це заявив екс-президент Леонід Кучма в інтерв'ю журналістам після виходу з Головного слідчого управління Генпрокуратури.

"Відбулася", - сказав Кучма.

"Хочу сказати, що настрій мені сьогодні, за великим рахунком, не зіпсували. Тому що я ще раз переконався, що правда на моїй стороні", - додав екс-президент.

У теж час, він відмовився повідомляти подробиці про очній ставці: "Але коментувати, яка ставка сталася між мною і Мельниченко ... я вже про це неодноразово говорив, а тим більше я переконався ... що чим менше говориш, тим краще для мене . Так що краще я промовчу ".

За словами Кучми, на деякі питання Миколи Мельниченка він відповідав.

У той же час екс-президент не уточнив на які питання йому довелося відповідати під час очної ставки з Мельниченком.

"Я не маю права вам говорити, які питання, які відповіді і так далі. Я вам найголовніше сказав, що я переконався в тому ... Для мене теж був головне зрозуміти, хто ляльковод. Ось все питання. А те, що він існує, це всім зрозуміло ", - сказав він і на цьому попрощався з журналістами.

Кримінальну справу стосовно Леоніда Кучми порушено 21 березня 2011 року. Він звинувачується в перевищенні влади і службових повноважень, що призвели згодом до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе (ч.3 ст.166 Кримінального кодексу в редакції 1960 р.). "Плівки Мельниченка" визнані речовим доказом у справі.

Зараз ви читаєте новину «Кучма про очну ставку з Мельниченком: "настрій мені не зіпсували"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі