середа, 30 березня 2011 15:26

Спецтема: Кримінальна справа проти Кучми

Кучма назвав дату очної ставки з Мельниченком

Кучма назвав дату очної ставки з Мельниченком

Очну ставку екс-президента Леоніда Кучми і екс-майора управління Держохорони Миколи Мельниченка перенесли на наступний тиждень.

Про це в інтерв'ю журналістам після виходу з допиту в Генпрокуратурі сказав екс-президент Леонід Кучма.

За його словами слідство надало йому можливість знайти нового адвоката замість відведеного Ігоря Фоміна.

"Слідство пішло назустріч. У них немає ніяких підстав чинити опір моїм пропозиціям... Сьогодні у мене не стало одного адвоката. І я маю право за Конституцією, за законом мати іншого адвоката", - сказав екс-президент журналістам.

При цьому екс-президент підкреслив, що другий адвокат йому потрібен у зв'язку з великим обсягом матеріалів кримінальної справи, порушеної проти нього у зв'язку з убивством журналіста Георгій Гонгадзе в 2000 році.

"А ви ж розумієте, скільки томів за 10 років. Це ж не Дюма. Тому один адвокат взагалі, я не знаю, - повинна група, напевно, працювати, розбирати все, що написано", - підкреслив Кучма.

Екс-глава держави прогнозує, що очна ставка з Мельниченком буде проведена в понеділок.

Розповідаючи про сьогоднішній допиті в ГПУ, екс-президент сказав, що ознайомився з протоколами експертиз у справі Гонгадзе.

Разом з тим, Леонід Кучма не уточнив, що це за експертизи.

"Таких сотні, там протягом усіх цих років весь час йшли експертизи. Всі ці експертизи знаходяться у справі - з ними необхідно знайомиться, чи мають вони відношення до справи чи ні", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Кучма назвав дату очної ставки з Мельниченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі