понеділок, 13 грудня 2010 10:50

Кучма був людиною свого народу і відстоював інтереси України - Березовський

Кучма був людиною свого народу і відстоював інтереси України - Березовський

Опальний російський бізнесмен Борис Березовський, який нині проживає у Лондоні, вважає, що поява плівок Мельниченка була спецоперацією Росії з метою отримати контроль над екс-президентом Леонідом Кучмою.

"Це була спецоперація з дискредитації Кучми, щоб поставити його під повний контроль. Кучма в цьому сенсі був людиною свого народу, він відстоював інтереси України, і він хитрував. Він розумний і дуже самобутній, але перш за все радянська за менталітетом людина", - заявив Березовський.

При цьому бізнесмен не сумнівається в достовірності самих плівок.

"Плівки були записані, це правда. Ми ж влаштували експертизу, яка довела абсолютну ідентичність голосів. Дійсно, Кучма говорив, що з цим "гадом" Гонгадзе треба розібратися. Ми викупили ці плівки у Мельниченка, розшифрували і передали до Генпрокуратури України, з печаткою та підписами американських експертів, що вони справжні. Все, що було далі, - це лицемірство", - додав олігарх.

Главред

Зараз ви читаєте новину «Кучма був людиною свого народу і відстоював інтереси України - Березовський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі