вівторок, 06 травня 2008 15:50

КРУ заблокувало рахунки Харківської обласної ради через Яценюка

Голова Харківської обласної ради Василь Салигін заявив, що Контрольно-ревізійне управління (КРУ) в Харківській області заблокувало рахунки облради.

Як передає прес-служба Харківської облради, у вівторок на засіданні постійної комісії з питань бюджету Салигін повідомив, що КРУ заблокувало рахунки облради у зв"язку з виявленими порушеннями в ході перевірки його фінансової діяльності.

Голова обласної ради відзначив, що вже направив відповідні телеграми президентові, прем"єр-міністрові, спікерові Верховної Ради, а також генеральному прокуророві і керівництву Служби безпеки України. Дії КРУ, заявив Салигин, будуть оскаржені в суді.

Як повідомляє прес-служба облради, члени комісії з питань бюджету вважають, що виявлені в ході перевірки КРУ порушення не настільки серйозні, щоб зупиняти операції з рахунками.

Зокрема, незаконними витратами з бюджету КРУ назвало, за словами Салигіна, надання транспорту вдові колишнього голови Харківської облдержадміністрації Олександра Масельського, виплату 3 тис. грн. матеріальної допомоги громадянам, а також використання близько 2 тис. грн. на організацію зустрічі в Харкові голови Верховної Ради.

Депутати ухвалили рішення рекомендувати президії включити в повістку наступної сесії питання про ситуацію з блокуванням рахунків обласної ради, а також прийняти на сесії відповідне звернення із цього приводу, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «КРУ заблокувало рахунки Харківської обласної ради через Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі