вівторок, 10 квітня 2007 09:40

Кримський Меджліс за дострокові парламентські вибори

Керівництво Меджлісу кримськотатарського народу вважає неминучим проведення дострокових виборів до Верховної Ради України. Про це повідомили в прес-службі Меджлісу з посиланням на голову Меджлісу, народного депутата Мустафу Джемільова і його першого заступника, народного депутата Рефата Чубарова.

При цьому лідери Меджлісу зазначають: "Інше питання, коли вони (вибори) відбудуться - 27 травня, влітку або ж восени".

Керівник Меджлісу не виключає, що залежно від розвитку подій в Україні можливе скликання одноденної сесії національного з`їзду кримських татар (Курултаю).

Члени Меджлісу, як повідомляє прес-служба, ухвалили рішення запропонувати депутатам міських, районних, селищних і сільських рад, обраних за рекомендацією регіональних конференцій кримських татар і місцевих меджлісів, виступити на сесіях на підтримку проведення дострокових виборів до парламенту країни.

Крім того, на засіданні було доручено голові і президії Меджлісу "при з`ясуванні додаткових обставин в результаті різних форматів консультацій з політичними силами на предмет дострокових виборів" скликати засідання Меджлісу кримськотатарського народу для ухвалення остаточного рішення.

На парламентських виборах-2006 лідери Меджлісу пройшли до Верховної Ради за списком блоку "Наша Україна", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кримський Меджліс за дострокові парламентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі