понеділок, 06 грудня 2010 17:25

Кримський депутат з ПР послизнувся у ванній і зламав хребта - джерело

Кримський депутат з ПР послизнувся у ванній і зламав хребта - джерело

Екс-мер Сімферополя (АР Крим) Геннадій Бабенко госпіталізований з переломом хребта. Про це повідомили працівники сімферопольської Міської клінічної лікарні № 6 швидкої та невідкладної допомоги. Зараз Бабенко перебуває у реанімаційному відділенні.

"Геннадій Бабенко лежить в реанімації. У нього компресійний перелом хребта. Стан пацієнта задовільний - його життю ніщо не загрожує", - розповів один з лікарів.

За словами медика, загрози подальшій працездатності немає. Він не уточнив інших подробиць травми. Однак, за інформацією джерела в лікарні, Бабенко зламав хребет, послизнувшись у ванній.

За словами медиків, найближчий місяць Бабенко проведе лежачи.

"Пацієнт повинен лежати, і в цьому стані він проведе, щонайменше місяць, поки все не зростеться", - підсумував співрозмовник.

При цьому, коли конкретно госпіталізували колишнього градоначальника, медики не уточнили. Повідомили тільки, що це було в останніх числах листопада.

Відзначимо, Геннадій Бабенко - екс-мер кримської столиці (2006-2010 рр.) Обраний депутатом Верховної Ради Автономної Республіки Крим по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 19 від Кримської республіканської організації Партії регіонів.

Багнет

Зараз ви читаєте новину «Кримський депутат з ПР послизнувся у ванній і зламав хребта - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі