понеділок, 08 листопада 2010 20:18

Кримські комуністи оголосили голодування

Кримські комуністи оголосили голодування

Кілька представників Компартії оголосили сьогодні голодовку в селищі Чорноморське в Криму з вимогою оголосити результати виборів голови селищної ради, в яких, за їхніми даними, переміг комуніст.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кримського рескому КПУ, передає УНІАН.

"До 5 листопада п`ятниці, до дня офіційного оголошення результатів місцевих виборів, бюлетені були вже підраховані і підсумки відомі: з перевагою більш як у 100 голосів переміг кандидат від Компартії. Але члени виборчої комісії від Партії регіонів відмовилися затверджувати підсумкові протоколи і кинули проведення засідання. Після того, як виборча комісія, порушивши закон, відмовилася оголосити результати, пройшло три доби", - заявили в КПУ.

Компартія не уточнила кількість активістів, які оголосили голодовку. КПУ стверджує, що люди проводять акцію в будівлі Чорноморської районної держадміністрації.

За даними прес-служби, засідання місцевого суду, що почалося 8 листопада за позовною заявою комуністів, о 14-й годині перерване до 14-ї години наступного дня.

"Перерву в судовому розгляді справи про необхідність своєчасного оголошення переможця на пост селищного голови під час місцевих виборів в суді пояснили тим, що знадобилися документальні докази обрання Демученка на пост першого секретаря райкому Компартії. Часом раніше судове засідання також уривалося. Тоді вимагали свідоцтво про реєстрацію Чорноморської партійної організації", - говориться в прес-релізі.

"Подібні затягування судового процесу є штучними перепонами, необхідними регіоналам для організації або фальсифікацій результатів голосування, або для того, щоб під тим чи іншим приводом оголосити про повторні вибори на цій дільниці", - вважає лідер кримських комуністів Леонід Грач.

Зараз ви читаєте новину «Кримські комуністи оголосили голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі