середа, 21 травня 2008 18:24

Кримінальний кандидат від ПР відмовився від участі у виборах

Після оприлюднення "чорних списків" МВС, 75-й номер списку Партії регіонів на виборах в Київраду Святослав Коротков написав заяву про свою відмову брати участь у виборах.

"Київському міському відділенню Партії регіонів до сьогоднішнього дня не було нічого відомо про його проблеми із законом", - мовиться в заяві київського відділення Партії регіонів, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

"Святослав Коротков був рекомендований в список Партії регіонів громадською організацією "Вірне Козацтво". Під час своєї роботи в цій організації Коротков зарекомендував себе з позитивного боку, проте не повідомив про своє кримінальне минуле", - наголошується в заяві.

Київське міське відділення ПР закликає міліцію також звернути увагу на ситуацію з масовим підкупом виборців в Києві, зокрема і тими політичними силами, які не потрапили в "чорний" список.

Зокрема, в партії сподіваються, що МВС підтримає їх ініціативу по боротьбі з "контролем" над голосуванням і посприяє проведенню 25 травня акції "Ні мобілкам в кабінках".

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ України на своєму офіційному сайті в середу оприлюднило списки людей з кримінальним минулим, які балотуються кандидатами в депутати Київради і на посаду міського голови столиці.

У них фігурував Святослав Коротков, який в 1987 році притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство. Справа залишилась без рішення, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Кримінальний кандидат від ПР відмовився від участі у виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі