середа, 18 червня 2008 14:00

Кріль заступився за губернаторів і вказав на непрофесіоналізм Тимошенко

Кріль заступився за губернаторів і вказав на непрофесіоналізм Тимошенко
Депутат фракції "НУ-НС", голова "Єдиного Центру" Ігор Кріль наголошує, що уряд має особисто нести відповідальність за свої економічні прорахунки, що призвели до зростання інфляції, а не шукати "крайніх" в особі керівників облдержадміністрацій.

Про це повідомляє прес-служба "Єдиного Центру".

"Очевидно, що у губернаторів за умов ринкової економіки фактично не існує можливостей впливу на процес ціноутворення в регіонах, тому звинувачувати їх у збільшенні інфляції – не професійно", - вважає Кріль.

"Тимошенко невтомно добивається публічного "побиття" голів облдержадміністрацій замість того, щоб зайнятися нарешті змінами до держбюджету і внести їх на розгляд до Верховної Ради, що прем"єр присягалася зробити до кінця тижня", - зазначає депутат.

Депутат закликає уряд повернутися до вирішення нагальних економічних проблем країни і припинити шукати ворогів там, де їх немає, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кріль заступився за губернаторів і вказав на непрофесіоналізм Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі