субота, 03 травня 2008 16:45

Кріль закликає українців об"єднатися проти глобалізації

Якщо українці не об"єднаються, то Україну в процесі глобалізації використають інші країни, заявив вчора, перебуваючи у Рівненській області, голова політичної партії "Єдиний Центр", народний депутат (фракція НУ-НС) Ігор Кріль.

"Процес глобалізації у світі здійснюється сильними світовими державами проти слабких. Якщо поглянути на цей процес з точки зору України, то суть його можна виразити дуже просто: або ми, або нас", – сказав І.Кріль.

На його думку, якщо цей процес не використати в інтересах української держави і народу України, то станеться навпаки – "нас використають інші у своїх інтересах".

"Усі політики, які в Україні "відчайдушно" борються одні проти других, повинні розуміти, що без побудови сильної української політичної команди відповідь на питання, хто кого використає зрозуміла вже сьогодні", – вважає він.

І.Кріль зауважив, що "Єдиний Центр" закликає об"єднатися всіх небайдужих громадян для побудови такої політичної команди, тих, хто "кожен день задає собі питання: у якій державі житимуть їхні діти та онуки".

"Україна має усі можливості, щоб зайняти достойне місце серед світових держав, щоб стати мостом, який єднає Схід і Захід глобальної світової політики. Цей міст повинен бути побудований таким чином, щоб користь від нього відчували всі українські громадяни. Але для цього ми повинні спочатку об"єднатись в Україні. Саме це є необхідною умовою сильної української позиції в світі", – сказав І.Кріль, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кріль закликає українців об"єднатися проти глобалізації ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі