пʼятниця, 14 листопада 2008 08:27

Кріль про відставку Яценюка: "Ми не покриваємо своїх"

Кріль про відставку Яценюка: "Ми не покриваємо своїх"
Зміна керівництва, яке не змогло налагодити роботу Верховної Ради, може стати поштовхом для виходу з парламентської кризи.

Таку думку висловив народний депутат від НУНС, глава партії "Єдиний центр" Ігор Кріль, коментуючи підтримку депутатами його політичної сили відставки Арсенія Яценюка з поста спікера парламенту.

Як повідомляє прес-служба партії, політик підкреслив, що "Єдиний центр" ніколи не боявся викликати вогонь на себе і відповідати за свої дії.

"І коли вимагали від БЮТ виконувати коаліційну угоду, і коли критикували уряд за непрофесійні дії, і тепер, коли підтримали відставку глави парламенту. Для нас приналежність до демократичного табору - це не покривання "своїх", а дотримання принципів", - підкреслив парламентарій.

Нагадаємо, 12 листопада Верховна Рада відкликала А.Яценюка з посади спікера парламенту. Таке рішення підтримали 233 депутати: 175 депутатів від Партії регіонів, 1 депутат від БЮТ, 10 - від НУНС (зокрема всі представники "Єдиного центру"), 27 - від КПУ і 20 - від Блоку Литвина, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Кріль про відставку Яценюка: "Ми не покриваємо своїх"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі